| Primarul Cristian Popescu-Piedone s-a întâlnit cu cetăţenii Sectorului 4 în cadrul programului de audienţe |
|
|
|
| Joi, 10 Iunie 2010 |
|
Joi, 10 iunie a.c., începând cu orele 8.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 4, Edilul Cristian Popescu-Piedone s-a întâlnit cu 80 de cetăţeni, înscrişi în audienţă . Cei mai mulţi dintre aceştia au semnalat Primarului probleme care vizează activitatea asociaţiilor de proprietari, solicitând amenajări de spaţii verzi sau grădini în jurul imobilelor şi de noi locuri de parcare. Un alt subiect abordat a fost reabilitarea termică şi mansardarea imobilelor, câţiva reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari, prezenţi în sală, manifestându-şi interesul faţă de executarea unor astfel de lucrări. De asemenea, locuitori ai unor străzi din cartierul Progresul au solicitat sprijinul Edilului în urgentarea efectuării lucrărilor de branşare la utilităţi şi asfaltare. De la începutul acestui an şi până în prezent, s-au înscris în audienţă la conducerea instituţiei 583 de persoane. Dintre acestea, 371 au solicitat o discuţie cu Primarul Cristian Popescu – Piedone, principalele probleme semnalate de cetăţeni în prima jumătate a acestui an vizând domenii precum spaţiul locativ, parcări, investiţii, reabilitarea termică, asfaltarea străzilor, montarea gardurilor metalice, ajutorul social, protecţia copilului, inspecţie control construcţii, nereguli în cadrul asociaţiilor de proprietari etc. Toţi cei care doresc să expună Primarului şi aparatului de lucru al Primăriei problemele cu care se confruntă sau diverse aspecte ce vizează activitatea Autorităţii Locale Sector 4, trebuie să se prezinte la Registratura Primăriei Sectorului 4, pentru a se înscrie în audienţă, programul de lucru desfăşurându-se săptămânal, de luni până joi în intervalul orar 8.30-16.30, iar vineri, în intervalul orar 8.30 – 14.00. „Pentru mine, una dintre coordonatele principale pe care se desfăşoară exerciţiul administrativ este comunicarea cu oamenii. De aceea, înţeleg ca uşa cabinetului meu să fie deschisă în permanenţă, iar cei cu care am discutat până acum au aflat că ştiu să ascult şi încerc să ajut, chiar dacă problemele expuse depăşesc competenţele administrativului local şi ale mele”, a declarat Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4. |