|
Miercurea, zi de audienţe telefonice la Primăria Sectorului 4 |
|
|
|
|
Joi, 12 Noiembrie 2009 |
Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu – Piedone a decis ca, începând de miercuri, 18 noiembrie a.c., să modifice ziua audienţelor telefonice. Până în prezent, acestea aveau loc în fiecare zi de vineri a săptămânii, în intervalul 10.00 – 11.00, însă, implicarea Primăriei Sectorului 4 în organizarea scrutinului prezidenţial, împiedică desfăşurarea în bune condiţii a audienţelor ce aveau loc până acum în Sala de Consiliu a Instituţiei. În consecinţă, până la data de 6 decembrie a.c., în fiecare zi de miercuri a săptămânii, în intervalul 10.00 – 13.00, persoanele care sunt înscrise pe lista de audienţe, dar şi toţi cetăţenii care vor apela 021/335.16.60, vor intra în dialog direct cu Primarul Cristian Popescu – Piedone, alături de care se vor afla, pentru răspunsuri punctuale vizând activităţile desfăşurate, directorii tuturor departamentelor Autorităţii Locale Sector 4.
„Pentru mine, una dintre coordonatele principale pe care se desfăşoară exerciţiul administrativ este comunicarea cu oamenii. De aceea, înţeleg ca uşa cabinetului meu să fie deschisă în permanenţă, iar cei cu care am discutat până acum au aflat că ştiu să ascult şi încerc să ajut, chiar dacă problemele expuse depăşesc competenţele administrativului local şi ale mele”, spune edilul Sectorului 4. „Oricine calcă pragul Primăriei Sectorului 4 îşi va da seama repede că sunt într-un dialog deschis şi nemijlocit cu cetăţenii. Numai implicându-ne vom reuşi să rezolvăm cât mai multe probleme cu care se confruntă oamenii”, a adăugat Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4. |