| 100 tone de deşeuri colectate |
|
|
|
| Joi, 12 Februarie 2009 |
|
100 tone de deşeuri, colectate în cadrul acţiunilor de salubrizare întreprinse de Primăria Sectorului 4 în zona Drumul Creţeştilor Săptămâna aceasta, din dispoziţia Primarului Cristian Popescu – Piedone, Serviciul Prestări Servicii Comunitare din cadrul Primăriei Sectorului 4 a întreprins acţiuni de salubrizare în zona Drumul Creţeştilor. Iniţiativa Edilului vine în întâmpinarea numeroaselor sesizări ale cetăţenilor, dar şi a constatărilor din teren comunicate acestuia de către consilierii voluntari, care semnalau existenţa în zonă a unor depozite necontrolate de deşeuri provenite din construcţii, pământ tehnologic şi resturi menajere Astfel, Primarul Sectorului 4 a mobilizat echipele de lucrători şi utilajele aparţinând ADPP 4 şi, acţionându-se cu 4 basculante şi 2 vole, s-au colectat 100 de tone de deşeuri dintre cele 10 blocuri de pe strada Drumul Creţeştilor, cât şi pe terenurile situate între Drumul Creţeştilor şi fostul IMGB. “În ultima perioadă, am primit la Primărie zeci de sesizări din partea cetăţenilor şi consilierilor voluntari, privind depozitarea necontrolată a deşeurilor pe domeniul public în zona Drumul Creţeştilor. Am dispus organizarea unui program permanent de patrulare a agenţilor Poliţiei Comunitare Sector 4, iar, prin inspectorii Primăriei Sectorului 4 am trimis avertizări tuturor locuitorilor pentru menţinerea curăţeniei. În caz contrar, toţi cei care vor încălca normele de salubrizare vor fi sancţionaţi cu amenzi”, a declarat Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4. |